برنامه ریزی درسی برای امتحانات نهایی

مشاوره تحصیلی و برنامه ریزی درسی برای امتحانات نهایی- موفقیت در امتحانات نهایی

چطور یک برنامه‌ریزی حرفه‌ای برای امتحانات نهایی داشته باشیم؟
چطور مطالعه خود را هدفمند کنیم؟
در پاسخ به سوالات مطرح شده باید بگوییم که پیشروی با یک برنامه‌ریزی درسی اصولی و جامع که رمز و راز کسب بهترین نمره در امتحانات نهایی را به شما بیاموزد، از الزامات مهم برای هر دانش‌آموز است؛ موفقیت دانش آموزان در امتحانات نهایی با داشتن یک برنامه‌ریزی منظم مختص به خود تضمینی است. با ما همراه باشید؛ زیرا الف مشاور قصد دارد در این مقاله بهترین روش برنامه‌ریزی درسی برای امتحانات نهایی را به شما معرفی کند.

بهترین روش مطالعه برای امتحانات نهایی 1402

کسب بالاترین نمره برای امتحانات نهایی لازمه رعایت چند نکته مهم و اساسی است که در ادامه به معرفی آن می‌پردازیم:

  • ابتدا به طور کامل و دقیق کتاب درسی خود را مطالعه کنید. کتاب درسی بهترین منبع برای امتحانات نهایی است. شما ابتدا باید خط به خط کتاب درسی خود را بخوانید و به آن مسلط شوید.
  • علاوه بر متن کتاب درسی که اهمیت فراوانی دارد، تمرین‌های کتاب درسی نیز دارای اهمیت زیادی هستند. تمرین‌های کتاب درسی مهم‌ترین و بهترین منبع برای طرح سوالات امتحان نهایی محسوب می‌شوند. بنابراین حل و یادگیری کامل آنها ضروری است.
  • حتما از مطالعه نمونه سوالات امتحان نهایی سال‌های قبل و کلید تصحیح آن غافل نشوید. لطفا کلید پاسخ سوالات را به خوبی مطالعه کنید تا متوجه شوید تا چه حد باید جواب شما به سوالات مطرح شده کامل باشد. پاسخ سوالات امتحان نهایی طبق کلید تصحیح می‌شود. بهتر است پاسخ شما مختصر و مفید باشد و هیچ قسمت از جواب سوال را حذف نکنید.
  • سبک مطالعه‌ای که برای شما بهتر است و بیشترین بازدهی را دارد، پیدا کنید.
  • محیطی امن و با آرامش را برای  مطالعه خود انتخاب کنید. زیرا مکان مطالعه تاثیر زیادی بر روی کیفیت مطالعه شما دارد. بهتر است از یک محیط ثابت، با آرامش و بدون شلختگی برای مطالعه دروس خود در زمان امتحانات نهایی استفاده کنید.

شما می‌توانید به مقاله «یک مکان مطالعه خوب چه ویژگی‌هایی دارد؟» مراجعه کنید و از تمام نکاتی که باید برای انتخاب بهترین مکان مطالعه در نظر بگیرید آگاه شوید.

چگونه برای امتحانات نهایی زمان‌بندی و برنامه‌ریزی کنیم؟

باید برای موفقیت در امتحانات نهایی برنامه‌ریزی مناسبی داشته باشید تا بتوانید به درستی عمل کنید. ما در ادامه به نکات مهمی که باید در برنامه‌ریزی خود رعایت کنید، می‌پردازیم:

  • تهیه دفتر برنامه‌ریزی

حتما از دفتر مخصوصی برای یادداشت کردن برنامه‌ریزی درسی خود استفاده کنید. برنامه‌ریزی درسی خود را یادداشت کنید و سعی کنید به طور دقیق به آن عمل کنید. برنامه‌ای که تنظیم می‌کنید باید منعطف باشد؛ چرا که در صورت ایجاد مشکل یا بیماری دچار استرس و نگرانی نشوید و بتوانید در روزهای آتی جبران کنید.

به مقاله «وقتی مریض می‌شویم چگونه درس بخوانیم؟» مراجعه کنید تا از روش‌های مطالعه و برنامه‌ریزی در ایام مریضی مطلع شوید.

  • مشخص نمودن زمان‌های خالی خود

در ابتدای برنامه خود باید ساعات و روزهایی که کلاس خصوصی یا مدرسه دارید را یادداشت کنید؛ همچنین زمان انجام کارهای مهم و شخصی خود را نیز یادداشت کنید. سپس تایم‌های خالی که بعد از کلاس و مدرسه دارید و روزهایی که کلاس ندارید را یادداشت کنید تا بدانید چه زمان‌هایی را به مطالعه دروس اختصاص دهید.

  • مشخص کردن زمان‌هایی که بیشترین بازدهی را در مطالعه کردن دارید

بعضی از افراد صبح خیلی زود به مطالعه درس می‌پردازند. زیرا در این تایم بیشترین بازدهی را دارند. اما برعکس عده‌ای شب به مطالعه می‌پردازند. بنابراین شما باید تعیین کنید که چه زمانی آمادگی بیشتری برای مطالعه دروس دارید و برای همان زمان برنامه‌ریزی کنید. شما همچنین می‌توانید با راهنمایی‌های مشاورین الف مشاور در طرح مشاوره تحصیلی رایگان یک برنامه‌ریزی درسی خوب برای خود طراحی کنید.

  • به طور صحیح و مختص به خود برنامه‌ریزی کنید

استفاده از یک برنامه‌ریزی اصولی و صحیح مختص به خود بی‌نهایت به موفق شدن شما در طول امتحانات نهایی کمک می‌کند. شما نباید از برنامه‌ریزی دیگران تقلید و الگوبرداری کنید. چرا که اصلا برنامه‌ریزی درسی دیگران برای شما مفید نخواهد بود. بعضی از اوقات اجرای برنامه‌ریزی که انجام داده اید از توان شما خارج است و بازدهی ندارد. اصلا نگران نباشید، برنامه خود را اصلاح کنید، سپس به آن پایبند باشید.

یکی از نکاتی که خوب است بدانید این است که مسیر موفقیت یک خط صاف نیست، بلکه پر از ناهمواری و شکستگی است، بنابراین طبیعی است اگر بعضی از روزها نتوانید به برنامه خود عمل کنید و طبق آن پیش روید.

مشاوره تحصیلی و برنامه ریزی درسی برای امتحانات نهایی

جدول برنامه‌ریزی برای امتحانات نهایی

طراحی جدول برنامه‌ ریزی درسی برای امتحانات نهایی بسیار مهم است. زیرا جدول برنامه‌ریزی درسی، درس خواندن را برای دانش آموزان آسان می‌کند و راه موفقیت برای آنها نیز هموار می‌شود. دانش آموزان با داشتن جدول برنامه‌ریزی ویژه امتحانات نهایی می‌توانند ساعات و روزهای مطالعه خود را هدفمند کنند. بدین صورت دانش آموزان می‌دانند که چه ساعتی چه روزی و به چه مدت باید چه درسی را مطالعه کنند. ساعات تفریح، کار و مطالعه دانش آموزان با جدول برنامه‌ریزی هدفمند می‌شود و از انجام هیچ کاری غافل نمی‌شوند.

به نکات زیر برای تهیه بهترین جدول برنامه‌ریزی درسی توجه کنید.

  1. برای اولین قدم لیستی از تمام موضوعات و دروسی که نیاز است مطالعه کنید، تهیه کنید و آنها را در دفترچه خود بنویسید.
  2. تمام موضوعات و مباحث مورد نیاز برای هر درس را که باید مطالعه کنید، یادداشت کنید.
  3. در مرحله سوم فهرستی را که تهیه کرده‌اید، اولویت بندی کنید. یک سری از امتحانات برای شما آسان است و قبلا به طور دقیق آنها را مطالعه کرده‌اید و اما بالعکس دروسی وجود دارد که امتحان آن برای شما سخت است. پس اولویت‌های خود را مشخص کنید.
  4. بر اساس سختی و آسانی امتحانات زمانی را برای مطالعه هر درس و موضوع اختصاص دهید.
  5. یک جدول با تعداد سطر و ستون دلخواه برای طبقه‌بندی دروس تهیه کنید. این جدول برای تمامی دروسی است که می‌خواهید، مطالعه کنید.
  6. بهتر است جداولی که تهیه می‌کنید برای برنامه‌ریزی روزانه و هفتگی باشد. بهترین برنامه‌ریزی که می‌توانید داشته باشید، برنامه‌ریزی روزانه و هفتگی با هم است.
  7. زمان استراحت، رسیدگی به امور شخصی، مهمانی و تفریح را نیز در برنامه خود مشخص کنید.
  8. به اجرای برنامه‌ریزی درسی خود پایبند باشید. میزان پیشرفت و یا عدم پیشرفت خود را بررسی کنید. خود را مورد ارزیابی قرار دهید. اگر برنامه‌ای که طراحی کردید، نیاز به اصلاح داشت حتما آن را تصحیح کنید.

طرح 7 روز مشاوره تحصیلی رایگان

موفقیت تضمینی در امتحانات نهایی با طرح رایگان ویژه مشاوره تحصیلی الف مشاور

هیچ راه موفقیتی بدون برنامه‌ریزی و داشتن مشاوره تحصیلی خوب امکان‌پذیر نیست. برای گام برداشتن در جهت موفقیت و هدف خود باید بتوانید از زمان و منابع خود به درستی استفاده کنید. برنامه‌ای که طراحی می‌کنید باید مختص به خودتان باشد تا در اجرای آن به مشکل برنخورید. الف مشاور با برگزاری طرح 7 روز مشاوره تحصیلی رایگان برای دانش آموزان، این امکان را برای شما فراهم آورده است تا از خدمات مشاوره تحصیلی به طور رایگان بهره‌مند شوید. با بهره‌مندی از مشاوره تحصیلی رایگان الف مشاور داشتن یک برنامه ریزی درسی خوب و موفقیت در امتحانات نهایی دیگر سخت نیست.

برنامه ریزی برای امتحانات نهایی دوازدهم تجربی

با توجه به هماهنگ بودن امتحانات نهایی در تمامی رشته‌ها و متفاوت بودن طراحان و تصحیح کنندگان سوالات امتحان نهایی، برنامه‌ریزی برای این پایه دوازدهم بسیار اهمیت دارد. بنابراین با حجم زیاد مطالب باید یک برنامه‌ریزی دقیق برای موفقیت در امتحانات نهایی داشته باشید. به اصول مهمی که باید در برنامه‌ریزی خود برای دوازدهم تجربی در نظر بگیرید، دقت کنید:

  1. مشخص کردن زمان‌های خالی قبل از امتحان. این زمان‌ها شامل زمان استراحت بعد از امتحان، شام و ناهار و زمان مطالعه است.
  2. بهتر است 1 الی 2 ساعت بعد از هر امتحان به استراحت بپردازید.
  3. هیچ گاه با تصور اینکه زمان کافی وجود دارد، در روز امتحان تماما به استراحت کردن نپردازید. یکی دو ساعت بعد از اتمام امتحان امروز به مطالعه امتحان فردا بپردازید.
  4. موضوعات و دروسی که در آن ضعف دارید را اول مطالعه کنید.
  5. بهتر است در شب امتحان به حل نمونه سوالات امتحان نهایی بپردازید.
  6. در  شب امتحان می‌توانید شرایط امتحان نهایی را برای خود ایجاد کنید و در زمان مشخص به پاسخ یک نمونه سوال از سوالات امتحان نهایی سال‌های قبل بپردازید.
  7. بهتر است اول نیم‌سال دوم کتاب درسی را مطالعه کنید و سپس به مطالعه نیم‌سال اول بپردازید.
  8. حجم زیادی از سوالات امتحان نهایی دوازدهم از کتاب درسی مطرح می‌شود. پس تسلط بر کتاب درسی حرف اول را می‌زند.

پیشنهاد می‌کنم برای اطلاع دقیق‌تر از بهترین روش‌های برنامه ریزی درسی برای دوازدهم تجربی به مقاله «برنامه ریزی برای امتحانات نهایی دوازدهم تجربی» مراجعه کنید.

منابع برنامه‌ریزی امتحان نهایی دوازدهم

استفاده از  منابع معتبر و مناسب برای امتحانات نهایی بسیار اهمیت دارد. البته که باید اولویت هر دانش آموزی کتاب درسی باشد. بعد از تسلط بر کتاب و تمرینات کتاب درسی به سراغ کتاب‌های کمک آموزشی معتبر بروید. هیچگاه از روی درس‌نامه کتاب‌های آموزشی به مطالعه دروس نپردازید. بنابراین یادگیری و درک تمامی مفاهیم، تمرین‌ها و مثال‌های کتاب درسی برای امتحانات نهایی دوازدهم به شدت واجب است. در ادامه به معرفی چند کتاب مناسب امتحانات نهایی می‌پردازیم.

  1. کتاب‌های 6420 گاج
  2. کتاب‌های شب امتحان خیلی سبز

بهترین روش مطالعه برای امتحانات نهایی انسانی

برنامه‌ریزی برای امتحانات نهایی دوازدهم انسانی

هر دانش آموز برای موفقیت در امتحانات نهایی باید از برنامه ریزی درسی برای امتحانات نهایی استفاده کند. دانش آموزان علوم انسانی با انبوهی از مطالب حفظی مواجه هستند. حجم درسی برای این دسته از دانش آموزان بسیار زیاد است. اما با بکارگیری روش‌ها و تکنیک‌های موثر مطالعه برای امتحان نهایی می‌توانند به خوبی از عهده امتحانات نهایی برآیند. نکات نیز مواردی است که باید دانش آموزان گروه علوم انسانی به آن توجه کنند تا بازدهی بیشتری داشته باشند.

  • مطالعه دقیق و کامل کتاب درسی و جزوه معلم
  • مرور مطالب سخت و پیچیده کتاب درسی
  • تهیه فلش کارت‌ها
  • خلاصه‌نویسی
  • هایلایت مطالب مهم
  • مرور دوباره مطالب هایلایت و خلاصه‌شده کتاب درسی
  • مرور فلش کارت‌ها و تست‌هایی مهمی که قبلا به آنها پاسخ داده‌اید.
  • مطالعه نمونه سوالات امتحان نهایی دوازدهم انسانی
  • خود را معلم فرض کنید و سعی کنید از دروس مربوطه سوال طراحی کنید.
  • تهیه جدول برنامه‌ریزی برای امتحانات نهایی
  • اختصاص زمان مناسب به دروس در جدول برنامه‌ریزی

به مقاله «برنامه ریزی برای امتحانات نهایی دوازدهم انسانی» برای داشتن بهترین برنامه ریزی ویژه امتحانات نهایی مراجعه کنید.

برنامه‌ریزی برای امتحانات نهایی دوازدهم ریاضی

برنامه ریزی درسی برای امتحانات نهایی دوازدهم ریاضی با شروع سال تحصیلی آغاز می‌شود. برنامه‌ریزی درسی برای امتحانات رشته ریاضی نیازمند بکارگیری روش‌ها و تکنیک‌های اصولی است. هر دانش آموز رشته ریاضی باید از این روش‌ها اطلاع داشته باشد تا بتواند بهترین نمره را کسب کند. زیرا نمره امتحانات نهایی بر روی رتبه شما در کنکور تاثیر می‌گذارد. به نکات زیر برای تهیه بهترین برنامه ریزی درسی برای امتحانات نهایی دوازدهم ریاضی توجه کنید.

  • مطالعه دقیق کتاب درسی و تسلط بر آن
  • اولویت‌بندی کردن دروسی که قصد دارید، مطالعه کنید.
  • اختصاص زمان مناسب به هر یک از دروس در جدول برنامه‌ریزی خود
  • برنامه‌ریزی کردن از ابتدای شروع ترم برای امتحانات نهایی
  • حل و مطالعه تمرینات و مثال‌های کتاب درسی
  • برنامه‌ریزی از تابستان برای مطالعه و مرور مطالب سال قبل
  • حل و یادگیری نمونه سوالات امتحان نهایی سال‌های گذشته
  • همگام بودن و پیشروی با معلم از ابتدای سال
  • اختصاص زمان‌های زیادی به مرور مطالب در بازه‌های مختلف از ابتدای سال
  • خلاصه‌نویسی، هایلایت و نت‌برداری مطالب مهم از ابتدای سال
  • استفاده از ویس‌های متخصصین، فلش کارت‌ها، سی دی‌های آموزشی و نمونه سوال 
  • تدریس و توضیح دروس برای خود

برای اطلاع از بهترین روش‌های برنامه ریزی ویژه دانش آموزان دوازدهم ریاضی به مقاله «برنامه ریزی برای امتحانات نهایی دوازدهم ریاضی» مراجعه کنید.

برنامه‌ریزی برای امتحانات میان ترم

امتحانات میان ترم بهترین موقع برای ارزیابی سطح اطلاعات و توانایی‌هایتان است. اگر برای امتحانات میان ترم به خوبی آماده شوید، می‌توانید در امتحانات نهایی بهتر عمل کنید؛ بنابراین داشتن یک برنامه‌ریزی درسی برای امتحانات میان ترم ضروری و واجب است. شما با داشتن برنامه‌ریزی درسی برای امتحانات میان ترم می‌توانید از وقت خود به خوبی استفاده کنید و بهترین عملکرد را در امتحانات نهایی داشته باشید. اگر به تنهایی قادر به طراحی و تهیه برنامه‌ریزی درسی برای امتحانات میان ترم نیستید، می‌توانید با متخصصین ما در الف مشاور ارتباط برقرار کنید و به طور رایگان در طرح 7 روز مشاوره تحصیلی الف مشاور شرکت کنید.

بیشتر بخوانید: «طرح رایگان برنامه‌ریزی شخصی ویژه امتحانات خرداد»

کدام فصل‌ها را برای امتحانات نهایی بیشتر بخوانیم؟

اطلاع از بارم‌بندی فصل‌های دروس امتحان نهایی به شما کمک می‌کند تا با اهمیت فصل‌ها آشنا شوید و زمان بیشتری را به فصل‌های پر اهمیت اختصاص دهید.

بارم فصل ها برای برنامه ریزی درسی برای امتحانات نهایی

بام بندی فصل های دروس رشته ریاضی

بارم بندی فصل های دروس رشته انسانی برای امتحانات نهایی

چگونه درس‌های انباشته شده را برای امتحانات نهایی بخوانیم؟

چگونه برای امتحانات نهایی درس‌هایی که روی هم انباشته شده است را بخوانیم؟ با ما همراه باشید. به چندین نکته برای مطالعه دروسی که روی هم انباشته شده است، اشاره می‌کنیم:

  1. بهتر است از فرجه امتحانات نهایی خود بهترین استفاده را ببرید. اگر از این زمان به درستی استفاده کنید، می‌توانید نتیجه مطلوبی در امتحانات نهایی بگیرید.
  2.  زمان‌هایی که بیشترین درک و بازدهی را دارید، به مطالعه کردن اختصاص دهید. 
  3. برنامه‌ایی جامع و کاملی را برای مطالعه تهیه کنید و هیچ استرس و نگرانی بابت حجم زیاد درس نداشته باشید. با روش‌ها و تکنیک‌های گفته شده در این قسمت می‌توانید به خوبی از عهده هر درسی برآیید.
  4. یکی از بهترین روش‌هایی که می‌توانید در زمان کم و با حجم زیاد مطالب از آن استفاده کنید، فنون و روش‌های تندخوانی است. با تندخوانی می‌توانید در مدت زمان کم حجم زیادی از مطالب را فرا بگیرید.
  5. مرور یادداشت‌ها و خلاصه‌نویسی‌های خود برای شب امتحان بسیار مناسب است.
  6. خود را جای معلم بگذارید و از درس مربوطه برای خود سوال طرح کنید و به آن پاسخ دهید.
  7. افسوس نخورید و خود را سرزنش نکنید.
  8. بهتر است شب امتحان دیر نخوابید. لطفا تا دقیقه نود و نه ام به مطالعه کردن نپردازید و شب زنده‌داری نکنید. برای تثبیت مطالب در ذهن‌تان بهتر است در شب امتحان خواب کافی داشته باشید.

برنامه ریزی درسی برای امتحانات نهایی چه تفاوتی با دیگر امتحانات دارد؟

تمام روش‌ها و تکنیک‌های مطالعه برای امتحان نهایی که در این مقاله به آن اشاره شده است، مناسب سایر امتحانات نیز است. فقط تنها تفاوت آن در سراسری و هماهنگ بودن امتحانات نهایی است؛ بدین صورت که طراح و تصحیح کننده سوالات امتحان نهایی معلم خود دانش آموز نیست. از آنجایی دانش آموزان با سبک سوالات آشنایی ندارند و نمرات امتحان نهایی بسیار مهم هستند، همچنین نمره معدل در کنکور سراسری تاثیر گذار است، همین مسئله باعث نگرانی و استرس فراوان در دانش آموزان می‌شود. اما راه چاره چیست؟

اول اینکه دانش آموزان باید به مطالعه امتحان نهایی سال‌های قبل بپردازند.
دومین نکته این است که در جلسه امتحان باید بدون هیچ گونه نگرانی و استرسی و با دقت کامل برگه پاسخ را پر کنند. زمان لازم برای پاسخگویی به سوالات در نظر گرفته شده است؛ پس بهتر است تا آخر جلسه برگه خود را تحویل ندهید و با صبر و دقت به سوالات، پاسخ کامل دهید.
حداقل یک بار در آخر پاسخ سوال‌هایتان را چک کنید تا چیزی از قلم نیفتاده باشد؛ زیرا معدل تاثیر به سزای بر روی رتبه شما دارد.

به مقاله «صفر تا صد ترمیم معدل و تاثیرمعدل در کنکور» مراجعه کنید و از شرایط ترمیم معدل آگاه شوید.

مشاوره برای امتحان نهایی

دوازدهمی ها اولویتشون نهایی باشه یا کنکور؟🤷🏻‍♂️

🚨کنکور و امتحانات نهایی دو آزمون با محتوای مجزا نیستند بلکه سطح سوالات و شیوه آزمون دادن باهم متفاوت است 🚨

تا کنون همواره سطح سوالات کنکور دشوارتر از امتحانات تشریحی بوده😮‍💨

در دروس اختصاصی طبیعتاً دانش آموزانی که قادر به پاسخگویی به سوالات در سطح کنکور هستند در پاسخگویی به سوالات امتحانات نهایی و تشریحی هم دچار ضعف علمی نخواهند بود😌👌

📌با توجه به حذف دروس عمومی در کنکور ، برای این دروس مطالعه در حد آزمون های تشریحی و تسلط بر متن کتاب درسی و نمونه سوالات امتحانی سال های گذشته کفایت می‌کند.👍 💯 برای هر دانش آموز در هر سطح علمی که باشد امتحانات نهایی می‌تواند فرصتی برای کسب نتیجه بهتر در کنکور باشد.😎

🔴 در دوران امتحانات وضعیت دانش آموزان را به سه دسته تقسیم می‌کنیم:

1⃣ دانش آموزانی که سطح علمی خوبی دارند🔝 و مباحث پایه و سال دوازدهم رو به صورت کامل و یا حداقل دروس دوازدهم و مباحث پیش نیاز آن در پایه رو به خوبی مطالعه کرده و به تسلط خوبی رسیده اند؛🤓

برای این دسته از دانش آموزان دوران امتحانات فرصتی برای مرور و جمع بندی دروس دوازدهم است؛🔁 بعد از مروری کوتاه بر روی درسنامه و حل چند نمونه سوال امتحانات نهایی سال های گذشته📝 به تست زنی و رفع اشکال مباحث بپردازید.

💢از زدن آزمون های جامع سراسری و جامع تک درس غافل نشوید 📑 در تحلیل این آزمون ها علاوه بر جمع بندی دوازدهم مباحث پایه هم مرور خواهد شد.📚

علاوه بر خواندن دروس امتحان از هر فرصتی برای رفع اشکال مباحث پایه استفاده کنید.👌

🚫کنار گذاشتن دروس پایه در این دوره و برای یک مدت طولانی، اشتباه بزرگی است.❌️

 حتی اگر قبل از آن، دروس پایه را با کیفیت مطالعه کرده‌اید.

⚠️ اینکه کدام مباحث از پایه را در برنامه خود بگذارید، بستگی به ضعف‌ها و جمع‌بندی‌ها و برنامه ی مشاور شما دارد.⚠️

2⃣ دانش آموزانی که فقط مباحث سال دوازدهم رو همراه مدرسه مطالعه‌ کردند و روی سوالات کتاب درسی📖 و منابع تشریحی مسلط هستند ؛📚

این دسته از دانش آموزان تمام مباحث سال دوازدهم را در حد تشریحی کار کنند و بعد از حل چندین نمونه سوال امتحانیِ سال های گذشته و آمادگی برای امتحانات نهایی؛✏️ فصل‌های مستقل ، روان تر و ساده تر که در فرجه امتحانات می‌توان روی تیپ تست‌های مختلف آن مسلط شد انتخاب کنید و از آن به قدر کافی تست کار کنید. ✅️

برای انتخاب این فصل‌ها می‌توانی از دبیر یا مشاور خود کمک بگیرید.👨🏻‍🏫

3⃣ دانش آموزانی که تا الان مبحثی رو مطالعه نکردن و تسلط ندارند یا اصطلاحاً شب امتحانی هستند؛🙄🤦🏻‍♀️ این افراد بهتر است با مطالعه متن کتاب درسی شروع کنند📕📒 و در صورتی که به مشکل جدی برخورد کردند، به کتب کمک درسی مراجعه کنند📚 و بعد از مطالعه کتاب به بررسی تعداد زیادی نمونه سوالات امتحانی سال های گذشته بپردازند‌.

بیشتر بخوانید: «مشاوره تحصیلی آنلاین انتخاب رشته نهم به دهم»

نظر تخصصی مشاورین الف مشاور به سوالات دانش آموزان در رابطه با برنامه ریزی درسی برای امتحانات نهایی

❓سوال :

سلام شبتون بخیر

 از کانال تلگرام اومدم یه سوال داشتم ازتون.  ببخشید من واسه امتحان نهایی زیستم، زیست شب امتحان رو گرفتم

اگه فقط درس نامه ی این کتاب رو بخونم به همراه سوالاش کفایت میکنه؟؟ یا باید کامل کتاب هم بخونم؟

❓سوال

سلام وقت بخیر

من دانش اموز دوازدهم تجربی هستم من از ۱۰ فروردین شروع کردم ولی نمیدونم امتحان نهایی رو چیکار کنم چون از هر کتاب حذف کردم مثلا فیزیک اخه فصل ۱ و ۲ رو که حدف کردم من اونا رو کی برای انتحان نهایی بخونم یا نخونم میدونم تو امتحانات  قبول میشم ولی شاید پشت کنکور بمونم اونموقع سال بعد رو چیکار کنم اگه معدل تاثیر داشته باشد ممنون میشم جواب بدین

❓سوال

سلام خسته نباشید . ببخشید من دانش آموز رشته ریاضی سال دوازدهم هستم دهم و یازدهم در حد کتاب و امتحان نهایی خوندم و الان که سال دوازدهم هستم نیاز به یه برنامه دارم که بتونم سال دوازدهم هم کتاب رو بخونم و هم تست بزنم اگه میشه راه حل های یه برنامه خوب رو بگین و بگین چند ساعت خواب در روز لازمه

ما در این مقاله به صفر تا صد بهترین روش برنامه ریزی درسی برای امتحانات نهایی اشاره کرده‌ایم. اگر سوال و ابهامی در این باره دارید، می‌توانید آن را با ما در بخش کامنت به اشتراک بگذارید و یا با شماره 09121750697 ارتباط برقرار کنید تا بهترین برنامه ریزی درسی برای امتحانات نهایی را دریافت کنید.

اینستاگرام الف مشاور

مدت زمان مطالعه: 12 دقیقه
مطالعه گروهی یا مطالعه فردی؛ مزایا و معایب هر روش و تأثیر آن بر کیفیت یادگیری
ابراز احساسات در خانواده در زمان کنکور
چگونه با خانواده درباره احساسات و نتایج تحصیلی‌ام صحبت کنم؟
دفترچه انتخاب رشته کنکور ریاضی
دفترچه انتخاب رشته کنکور ریاضی 1403
تاثیر خواب بر یادگیری
تاثیر خواب بر یادگیری و اهمیت آن برای کنکوری ها
آیا با دیپلم انسانی میشود کنکور تجربی داد؟
صفر تا صد شرکت در کنکور تجربی با دیپلم انسانی
در سال کنکور سریال ببینیم؟
در سال کنکور سریال ببینیم یا نه؟
چگونه در سال کنکور گوشی را ترک کنیم؟
چگونه در سال کنکور گوشی را ترک کنیم و درس بخوانیم؟
موفقیت در سال اول کنکور
چگونه در سال اول کنکور قبول شویم؟ راز موفقیت در کنکور
12 ساعت مطالعه در سال کنکور
چطوری در سال کنکور ۱۲ ساعت درس بخوانیم؟
انگیزه برای درس خواندن
تکنیک های بی نظیر تقویت انگیزه برای درس خواندن
1 1 رای
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
4 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
سارا
سارا

سلام من پشت کنکوری هستم و متاسفانه دی ما نتونستم امتحان عربی رو شرکت کنم باز هم میتونم ترمیم معدل بزنم ؟

ادمین الف مشاور
مدیر
ادمین الف مشاور
پاسخ به  سارا

سلام تو چت آنلاین پیام بزارین

مبینا
مبینا

سلام با توجه ب اینکه سوالات امتحان نهایی مفهومی هستن ممکنه از سوالات سال قبل اورده میشن؟

ادمین الف مشاور
مدیر
ادمین الف مشاور
پاسخ به  مبینا

سلام مبینا عزیز… بله حتما… سوالات امتحان نهایی سال های قبل نمونه سوالی هستن که با نحوه انتحان نهایی اشنا بشین و سوالات مهم از نظر طراحان رو متوجه بشی

فرم ثبت نام در طرح مشاوره تحصیلی رایگان صد در صد تضمینی

این طرح فقط مخصوص کسایی هست که دوست دارن توی درساشون موفق بشن و به هدفاشون برسن!
اطلاعاتت پیش الف مشاور محفوظ میمونه!