با چه درصدهایی میشه پزشکی قبول شد؟
با چه ترازی میشه پزشکی روزانه قبول شد؟
سلامی پر انرژی به داوطلبان رشته تجربی و عاشقای پزشکی قبول شدن که مدت هاست حال و هواشون کنکوریه.
با توجه به سوالات بسیار زیاد شما عزیزان راجع به درصدهای مورد نیاز قبولی در گروه علوم پزشکی، در اینجا میخواهیم به طور مفصل درصدها و تراز قبولی داوطلبانی که در کنکور ۹۵ موفق به قبولی در رشته های گروه علوم پزشکی شدند را ارائه دهیم.
اما در ابتدا به این نکته ی بسیار مهم توجه نمایید که :
کنکور هر سال و نتایج آن غیر قابل پیش بینی است و لذا دانستن درصدهای قبولی را به عنوان کف مطالعاتی خود قرار ندهید که مثلا چون در کنکور ۹۵ در زیست (۱) و فصل ۲ تنها یک تست آمده بود ، پس من این فصل رو نمیخونم بجاش میرم فصل های با سهمیه تست بیشتر رو میخونم!!!
این طرز فکر نسبت به درصدها در مباحث کاری است کاملا غیر اصولی و اشتباه، چرا که طراح هیچوقت اجازه نمی دهد روال درصد ها در بین مباحث ثابت بماند وگرنه الان همه پزشکی قبول بودند.
قصد طراح تست کنکور مچ گیری نیست
بلکه وظیفه اش شناسایی مهارت ها و استعدادهاست. پس لازمه که روال حداقل ها و حداکثرها همیشه تا قبل از کنکور محرمانه بماند اما آن چیز که بطور واضح مشخص و شفاف است، این است که شما برای کسب درصدهای بالا باید در مباحث پایه قوی باشید
تا بتوانید مباحث ترکیبی را به خوبی پشت سر بگذارید و گر نه حذف کامل یک مبحث به دلیل کم اهمیت بودن در کنکور و پرداختن به فصول رتبه ساز یک استراتژی ریسک پذیری است
که تنها با مشورت یک کارشناس به سرانجامی موفق می رسد و در غیر اینصورت برابر است با شکست قطعی
با توجه به اینکه بیشترین آمار داوطلبانی که آزمون آزمایشی ثبت نام کرده اند از داوطلبان کانون فرهنگی آموزش می باشند ، لذا در اینجا آخرین ترازهای قبولی
در رشته پر متقاضی پزشکی آورده شده اند که می توانید از این امروز به بعد معیارهای مطالعاتی خود حرفه ای تر در جهت رسیدن به تراز مورد نظر بسنجید.
توجه: دیگر داوطلبانی که در آزمون های آزمایشی موسسات همچون گزینه دو،سنجش و گاج و…شرکت دارند نیز باید به این جامعه آماری کانون توجه داشته باشند و سعی کنند در فرصت های باقیمانده ترازها و درصدهای خود را به تراز جامعه ی آماری بالا یعنی کانون برسانند.
از نظر نزدیکی تراز کانون با تراز و رتبه ی بدست آمده در کنکور با توجه به بررسی های انجام شده تفاوت چندانی وجود نداشته است و این مسئله را نیز قبولی های هر سال اذعان داشته اند به گونه ای که قبولی ها برهمین اساس قبولی خود را در رشته مورد علاقه ۱۰۰% حتمی می دانستند.
بازهم توصیه به همه داوطلبان که، از این درصدها و ترازهای قبولی از یک طرف غافل نباشید و از طرف دیگر تلاش خود را چند برابر کنید و نامید نشوید.
با آرزوی موفقیت شما داوطلبان عزیز