جمع بندی در کنکور به روش سه روز یکبار
جمع بندی به روش سه روز یکبار یکی از روش های جمع بندی در کنکور است که با استفاده از آن می توانید نقاط ضعف و قوت خود را شناسایی کرده و در یک مقیاس بزرگ توانایی خود را بسنجید. به این صورت که بدون مطالعه اول از خود یک آزمون جامع بگیرید سپس نحوه ی پاسخگویی به تست ها را تحلیل کنید .دقیق و با جزئیات. سپس طبق تحلیل انجام شده در روز اول برنامه ی مرور و جمعبندی را برای مباحث تعیین شده طراحی میکنید و دو و نیم روز باقیمانده را به اجرای این برنامه ریزی اختصاص دهید.
برای انجام جمع بندی به این شیوه، مراحل زیر را دنبال کنید:
کنکور های سال های ۹۳ و به بعد را کار کنید. دقیقا در تایم کنکور تست بزنید و حتما از پاسخبرگ استفاده کنید.
حین بررسی آزمون، چک لیستی تهیه کنید که برای هر درس ستونی را اختصاص داده اید و فصل هارا مشخص کرده اید؛ هر اشکالی که پیدا میشود، سرفصل مربوطه را در ستون آن درس و سطر فصل خودش یادداشت کنید.
بعد از آزمون، تا آزمون بعدی موضوعاتی که اشکال داشته اید را بررسی کنید؛ در همین حین، مرور مباحثی که نیاز دارید نیز علاوه بر موارد اشکال دار، در برنامه قرار دهید.
هر ۳ الی ۴ آزمون(یا بیشتر برحسب نیاز) ، وقفه یک هفته ای داشته باشید و مرور های خود را تکمیل کنید.
جمع بندی قبل از آزمون برای دانش آموزان ضعیف تا قوی
پنج شنبه قبل آزمون را همیشه به جمع بندی دروس خوانده شده اختصاص دهید. اما سوال اینجاست که بهترین روش برای انجام این کار چیست؟ جمع بندی روش های مختلفی دارد و در این بخش چند مورد از بهترین روش ها را به شما معرفی خواهیم کرد:
اولین روش استفاده از خلاصه نویسی ها و تست زدن است به طوری که ابتدا دانش آموز خلاصه نویسی های خود را میخواند و بعد شروع به تست زدن در قالب زمان می کند.
روش دوم برای دانش آموزان بسیار قوی و کسانی که دروس خود را کاملاً برای آزمون جمع کردند مورد استفاده قرار می گیرد. بدین شکل که دانشآموز شروع به زدن تست های زمان دار که ترجیحاً از سوالات سراسری یا سنجشی است می کند و بعد با بررسی آنها به اشکالات خود پی می برد.
مورد آخر برای دانش آموزانی است که دروس خود را کامل جمع نکرده اند و صرفاً روی یک قسمت خاصی سرمایهگذاری کردند. این عده از دانش آموزان قسمتهای مهمی را که برای جواب دادن در آزمون مشخص کردهاند را خوانده و برای آنها مختصر تستی می زنند تا بتوانند نتیجه مورد نیاز را در آزمون کسب کنند.
در دوران جمع بندی چقدر تست بزنم؟
وجه اشتراک بین داوطلبان قبولی در رشته ای تاپ و رشته ای تراز پایین فقط در فراوانی حل تست گنجانده شده براساس اولویت مباحث کلیدی و رتبه ساز است. اما اشکال برخی داوطلبان که با وجود داشتن منابع درسی معتبر و نشستن سر کلاس برترین مدرس بازهم برنامه تست زنی قوی و حرفه ای ندارند این است که این داوطلبان وقت زیادی را برای مطالعه درسنامه صرف میکنند و لذا هیچ وقت نمیتوانند به کف تست زنی حرفه ای آن درس برسند و از آن طرف در آزمون هم خوب تست نمی زنند.
چرا با اینکه می دانیم تست زنی در خانه و در دوران جمعبندی بسیار مهم است ولی بازهم به این اصل موفقیت در کنکور توجه نمی شود؟ جواب این سوال در این است که این دسته از داوطلبان نگرش اشتباهی نسبت به تست زنی در خانه دارند. آن هم به این صورت که اول درسنامه را خوب و دقیق بخوانم بعد تست بزنم! توجه داشته باشید که هدف اصلی از تست زنی در خانه این نیست که بفهمیم درسی را که خوانده ایم خوب یاد گرفته ایم یا نه!!! بلکه هدف آشنایی با تیپ تست های مختلف و حل با راهکارهای سریع است.
نحوه جمع بندی در کنکور برای داوطلبان در ۳ سطح ضعیف، متوسط و قوی
نحوه جمع بندی در کنکور برای داوطلبان ضعیف
داوطلبانی که ممکن است تا الان نیز مطالعه ی سفت و جدی نداشته اند یا اینکه مباحثی را به صورت ناقص مطالعه کرده اند، در دسته داوطلبین ضعیف قرار می گیرند. این دست از داوطلبان باید توجه داشته باشند که انتظار به پایان رساندن و مرور همه ی مباحث را نباید از خود داشته باشند لذا توصیه میشود. اولا اگر مباحثی را قبلا خوانده اید ولی جسته گریخته و بدون تست زنی حرفه ای داشته اید؛ ابتدا آنها را دور و مرور کنید و سپس به صورت گزینشی و با رعایت پیش نیازها اقدام به انتخاب و مطالعه چند مبحث کلیدی کنید و در کنار آن برنامه ی تست زنی حرفه ای برای هر یک از مباحث انتخابی را اجرا نمایید.
نحوه جمع بندی در کنکور برای داوطلبان متوسط
داوطلبان متوسط داوطلبانی هستند که همیشه با بودجه بندی و برنامه ی آزمون پیش رفتند ولی نتیجه قابل قبولی نگرفته اند. مشکل این دسته از داوطلبان در دوره و مرور اشتباه، عدم داشتن برنامه تست زنی حرفه ای و نداشتن مهارت مدیریت آزمون استکه این اشکالات عمده و متداول بین این داوطلبان باعث میشود نتیجه خوبی نگیرند. تکنیک طلایی برای جمع بندی این داوطلبان آزمون های جامع هر سه روز یک بار است.
نحوه جمع بندی در کنکور برای داوطلبان قوی
این گروه از داوطلبان نباید خود را محدود به بودجه بندی آزمونها کنند. چرا که پتانسیل بیشتری برای جمع بندی های چند باره در طول روز نسبت به دو گروه فوق دارند. به این داوطلبان توصیه اکید می شود که حتما با یک استراتژی حرفه ای جمع بندی کنند. بهترین مشاوره کنکور تجربی میتواند در بودجه بندی صحیح مباحث مورد نیاز جهت قبولی در رشته های تاپ به شما کمک بسزایی کند. تنوع درسی بالا، جمع بندی مباحث به صورت بقچه ای ،حل تست ترکیبی و …داشته باشید.
با آرزوی موفقیت شما داوطلبان عزیز