خستگی ناپذیر باش تا روز کنکور

خستگی ناپذیر

یک نیمسالی از فرصت های باقیمانده تا کنکور سپری شد و نیمه حساس دوم بازی از راه رسید در نیمسال اول گاهی وقتا احساس خستگی کردیم، بی انگیزه هم شدیم و بعضی اوقات واقعا حوصله ی هیچی رو نداشتیم…!!!

تو که ربات نیستی و همه ما آدما خواه ناخواه درگیر این روزمرگی ها و لحظات خوب و بد میشیم و اتفاق برای هر کسی ممکنه بی‌افته ولی برای تویی که تو سرت یه رویای بزرگی داری و حاضری به هر قیمتی که شده بهش برسی، خسته شدن ها و بی انگیزه شدن ها نباید معنی داشته باشه !!!

کنکور میدان جنگ با اراده هاست و فقط اونایی که انگیزه مستدامی در طول این یکسال داشتن و شجاعانه با تمام سختی ها جنگیدند، ایستادند و تسلیم نشدن و برعکس انگیزه و تلاششونو بیشتر هم کردند، موفق خواهند بود چون این دسته از داوطلبان میدونستند و باور داشتن که تمام تلاششون این نیست و بیشتر از اینها میتونن درس بخونن و تراز های بالایی کسب کنند.

پس، همین الان و همین لحظه کمر همتو ببند و کمر خستگی ها رو همین الان بشکن … که داری هر لحظه به هدفت، به آرزوهات و به رویاهات نزدیکتر میشی ،فقط کافیه که به اوج قله موفقیت نگاه کنی.

برخی عواملی که مسبب خستگی ها هستند:

۱- نداشتن یک برنامه ی دقیق و منظم:

وقتی که ندونی امروز، فردا، آخر هفته باید چه جوری و چقدر درس بخونی و از کجا شروع کنی و به چه درصدهایی باید برسی و باعث خستگی، سردرگمی و سستی در شروع به درس خواندن می‌شود.

۲- نداشتن آرامش و مطالعه با ترس:

وقتی از قبول نشدن و موفق نشدن، ترس دارید و حین مطالعه آرامش ندارید و همیشه نگرانید. اینا باعث میشه کم کم بی انگیزه شوید و مداوم بگید خسته ام دیگه بریدم دیگه نمیتونم ادامه بدم و …

۳- کمال طلبی:

اگر هدف خود را در مطالعه این بگذارید که باید حتما تمام مباحث را یاد بگیرید و باید از پس هر تستی بر بیایید و به پیشرفت های کوچک و رو به بالا در هر درسی، اهمیت و ارزش ندهید، خود همین تفکر غلط و منفی باعث میشود در میانه راه خسته شده و احساس بی فایده بودن کنید.

۴- نداشتن اعتماد بنفس:

خودتان را دست کم نگیرید و قبولی در بهترین رشته و دانشگاه را شانسی و اتفاقی ندانید. خودتو باور داشته باش تا میل و رغبتی که در تلاش کردن در تو بوجود میاد باعث جلوگیری ازخستگی ها در تو بشه.

۵- مرور هدف:

تا هدف و انگیزه روشن و دقیقی نداشته باشید. هیچوقت نمیتونید حواستونو به درس خوندن متمرکز کنید و انرژی درس خوندن هم نخواهید داشت.

۶- سرزنش بخاطر گذشته:

اگربخوای هر روز خودتو بخاطر اشتباهات گذشته سرزنش و شماتت کنی و آخرش هم بگی که ضعیفی و نمیتونی به آرزوت برسی خیلی زود تسلیم میشی و همیشه وقتی صحبت از درس خوندن میشه، میگی خسته ام و…

۷- یکنواخت نباش:

تمام وقت درس خواندن بدون ایجاد تنوع، وحشتناک باعث بروز خستگی ها و حتی سلب علاقه به درس خواندن و یادگیری میشه.

و در آخر، همیشه به رسیدن به هدفتان فکر کنید و بدانید که اگر روزی حس کردید که خوب درس خوانده اید، آن روز یک قدم به هدف خود نزدیکتر شده اید…

با آرزوی موفقیت شما داوطلبان عزیز

اینستاگرام الف مشاور

گروه تخصصی مشاوره کنکور و انتخاب رشته الف مشاور

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *